close
آخرین مطالب
تبلیغ شما در اینجا
طراحی سایت شخصی
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سیستم وبلاگدهی
پنل اس ام اس رایگان
پنل اس ام اس ippanel
تبلیغ شما در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

آموزشی

بازدید : 6
شنبه 20 مرداد 1397 زمان : 13:57

طرز تهیه کالزونه ایتالیایی - مجله تایم

  • طرز تهیه کالزونه ایتالیایی - مجله تایم

    این غذا اصالتاً از ایتالیاست. مواد این غذا شبیه پیتزا می باشند که شکل صلیب برش داده شده اند. کالزونه ی معمولی همراه با سیب زمینی و موتزارلا آماده می شود و ممکن است مواد دیگری هم داشته باشد که معمولاً در انتها سس های مخصوص پیتزا به آن زده می شود. کل محتوایات کالزونه در پوششی از خمیر پوشیده شده است و تا حدودی میتوان آن را به پیراشکی تشبیه کرد.

    مخمر: 7 گرم

    شکر:نصف قاشق چایخوری

    آب ولرم: 180 میلی لیتر

    آرد سفید: 300 گرم

    شیر: یك قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

    سوسیس یا كالباس 150 گرم

    پیاز خرد شده: یك عدد متوسط

    سیر خرد شده: یک حبه

    ریحان خرد شده: یك قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی خرد شده: یك قاشق غذاخوری

    زیتون خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری

    پنیر موزارلا: 100 گرم

    نمک به مقدار لازم

    سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یك دقیقه تفت می دهیم.

    سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنك شود.

    مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار می دهیم.

    خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده وآن را پهن می كنیم ،دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد كالزونه پر كرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.

    سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می كنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می كنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد كرده و يا با چاقو برش هاى كوچكى روى سطح دهيد وسپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.منبع:فیدیلیو. مجله تایم .

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

سايت مجله تايم در عرصه هاي زير فعاليت مي کند و داراي پست هايي ديدني در اين عناوين است : بيوگرافي ، بيوگرافي هنرمندان ، بيوگرافي بازيگران ، بيوگرافي ورزشکاران ، بيوگرافي فوتباليست ها ، هنرمندان ، ورزش ، تيزر فيلم ، انيميشن ، کليپ ، سينما ، موسيقي ، آنونس ، آشپزي ، دانلود ، سلامت ، بازي ، بازي هاي رايانه اي ، خواننده ها ، اس ام اس ، گالري عکس ، گل و گياه ، آموزش ، تکنولوژي ، خودرو ، ماشين ، مشخصات خودرو ، بيوگرافي هنرمندان ، مجله اينترنتي تايم و...

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 7
  • بازدید سال : 641
  • بازدید کلی : 641
  • کدهای اختصاصی